Klinikken er åben fra 8.00-16.00 de fleste dage. Vi har enkelte fredage lukket fra kl. 12.30 og kan have lukket i forbindelse med kurser. Konsultation er kun efter aftale.

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 8.30-12.30 og 13.30-15.00. Sen konsultation efter aftale.
Vi holder en kort kaffepause 9.15 og frokostpause fra 13.00-13.30.
Blodprøvetagning uden forudgående tidsbestilling dagligt mellem 8.00 og 12.00.

Ved behov for akut konsultation kontaktes sygeplejersken dagligt mellem 8.00 og 9.00.

Patienter, der er tilmeldt klinikken kan frit vælge mellem husets behandlere; der kan dog være forskellige ventetider hos de enkelte behandlere. Ved akut opstået sygdom vil der dog blive anvist tid hos den læge, der er ledig.

Der afsættes vanligvis 10 minutter til hver patient. Dog kan der afsættes længere tid i specielle tilfælde- det er derfor vigtigt, at du oplyser vores personale om årsagen til konsultationen, så de kan afsætte den nødvendige tid.
I det afsatte tidsrum skal vi, ud over at tale med dig og undersøge dig, også bruge tid på journalføring, lave evt. henvisninger, bestille medicin og evt. aftale næste konsultation.

I henhold til overenskomsten mellem danske regioner og praktiserende læger er det ikke muligt at reservere tid hos flere behandlere samme dag, da vi efter overenskomst med Danske Regioner kun kan honoreres med en konsultation pr dag.